Girona

Pep Lluís Martí

Entrenador del Girona

“Si volem estar a dalt, hem de sumar més a fora”

A Pep Lluís Martí se li acaben els arguments per explicar per què en cada partit a domicili l’equip pateix de valent, però ahir, en la roda de premsa després del matx, va reconèixer que amb el nefast balanç que porta l’equip a fora de casa no n’hi ha prou. “Si l’equip vol lluitar en les primeres posicions, hem de sumar més a fora. A casa, els resultats arriben, però és claríssim que tenim una assignatura que cal millorar a domicili”, va dir Martí, decebut amb la derrota però mantenint la fe com ha mostrat sempre: “Estem emprenyats perquè és com et quedes cada vegada que perds un partit. Avui, les circumstàncies ens han posat les coses molt difícils, però hem tingut ocasions. Ara bé, només ens serveix sumar de tres en tres, i és cert que cada vegada se’ns posa més complicada la lluita, però això no em treu la convicció que, d’una manera o altra, complirem l’objectiu.”

Com era d’esperar, un dels temes principals de la roda de premsa va ser l’expulsió de Christian Rivera. “No he vist la jugada, però entenc que l’àrbitre i el VAR si han decidit això és per alguna cosa. És claríssim que l’expulsió ens ha condicionat, perquè hem jugat més d’una hora amb un jugador menys”, va comentar el tècnic, satisfet en part per la resposta de l’equip: “L’equip s’hi ha hagut d’adaptar i ho ha fet. No hem deixat de voler tenir la pilota i hem tingut ocasions, tot i jugar amb inferioritat numèrica. Havíem començat molt bé el partit amb l’ocasió tan clara de Borja García i, després, també n’hem tingudes, com ara el gol anul·lat de Stuani just al final de la primera part. No hem abaixat els braços en cap moment, tot i que rebre el segon gol només de començar la segona part ha acabat de condicionar el partit.”

Un dels altres temes que va valorar el tècnic va ser el cansament acumulat pels jugadors. I és que, per primera vegada després del confinament, el mallorquí va decidir repetir l’onze de l’últim partit, el que havia guanyat 2-0 al Numància dimecres. “No tinc la percepció de veure els jugadors cansats. Avui, lògicament, el partit ens ha passat factura, perquè hem hagut de jugar molts i molts minuts amb inferioritat numèrica. Hem intentat donar refresc en la segona part, però la situació ja era molt complicada”, va dir Martí, que va comentar perquè no havia donat descans a Stuani: “El partit estava obert, més quan s’han quedat amb deu, i veia possibilitats d’empatar. És la referència i l’he volgut mantenir al camp.”

LECTURA POSITIVA

“L’equip no ha abaixat els braços i, tot i jugar amb deu, ha generat ocasions clares”

L’EXPULSIÓ

“Ha condicionat molt el partit i ha generat un esforç extra, però l’equip ha respost bé”

Sergio Pellicer: “És el millor partit del curs”

El tècnic del Màlaga, lògicament, va acabar satisfet el partit. “Hem fet el millor partit de la temporada i això té molt de mèrit, perquè ens trobàvem en una situació delicada i al davant teníem un gran equip”, va dir Sergio Pellicer, que va donar algunes claus: “Hem gestionat bé tots els moments i hem intentat allunyar-los de la porteria, tot i que amb el talent que tenen sempre generen perill i han tingut algunes ocasions que ens podrien haver sortit cares.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)