2a divisió FEF

Modest anuncia que deixa el Figueres

3a divisió. El migcampista, sense protagonisme des de l’arribada de Salamero a la banqueta , comunica a través de les xarxes socials que no continuarà a la Unió la temporada que ve

Modest Notario no continuarà la temporada que ve al Figueres, segons ha comunicat el mateix futbolista a les xarxes socials avançant-se a l’anunci del club. El migcampista, que va arribar a la Unió l’estiu passat procedent del Reus B, no ha comptat amb les oportunitats que esperava i el curs que ve buscarà el portagonisme que no ha tingut a Figueres en un altre club. De fet, Modest ha acabat disputant un total de 831 minuts repartits en 13 partits, peró el seu protagonisme ha anat decreixent amb el pas de les jornades. A l’inici de curs, amb Xavi Agustí a la banqueta, el migcampista era un habitual de l’onze inicial peró des que va arribar Javi Salamero a la banqueta no ha tingut moltes oportunitats i des de mitjans de novembre només va jugar tres partits.

Modest és la quarta baixa de la Unió aquest estiu, després de les de Marc Gelmà, Genís Balaguer i Romans Carrillo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)