3a divisió FEF

Carlos Treviño es queda al Figueres

3a divisió. El migcampista mexicà, lesionat de gravetat al genoll el dia del seu debut, renova per una temporada més amb la Unió i confia tornar a la dinàmica de grup el setembre

El Figueres ha anunciat aquesta tarda la renovació de Carlos Treviño. El migcampista mexicà de 27 anys, internacional en les categories inferiors i amb passat a clubs de la primera divisió mexicana, continuarà una temporada més al club altempordanès després d’haver viscut una aventura convulsa aquesta temporada. I és que Treviño no va poder fitxar a l’estiu per problemes burocràtics i va haver d’esperar a ser inscrit al mes de gener. I quan per fi va poder debutar va tenir la desgràcia de patir una greu lesió als lligaments encreuats del genoll, de la que es va operar al mes de maig quan va afluixar l’alerta sanitària per la Covid-19. Ara Treviño s’està recuperant de la lesió, però espera estar a punt per l’inici del curs que ve.

Treviño s’afegeix a les renovacions de Pepu Soler, Ivan i Gabri Vidal, Carles Gallardo, Abel Fàbregas, Carles Coto, Uri Ayala i Pol Tarrenchs i als fitxatges de Pol Gómez, Marc Medina i Jorge Torres (Peralada), Pol Bastidas i Marc Bech (Banyoles), a més de l’acord verbal amb Enric Maureta (Mulhouse francès).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)