2a divisió FEF

Oriol Pujadas no continuarà a l’Olot i fitxa per l’Osca B

2a divisió B. El mig osonenc va estar jugant la temporada passada en qualitat de cedit a la Unió –10 partits i 496 minuts–

Oriol Pujadas no vestirà aquest curs 2020/21 la samarreta vermella de l’Olot. El migcampista de 22 anys nascut a Manlleu s’incorporarà a la disciplina del filial de l’Osca, club el qual el seu primer equip lluita per ascendir de nou a primera un any després. L’Osca B competirà enguany en el grup aragonès de tercera després d’aconseguir l’ascens des de la regional preferent la campanya passada.

Pujadas, que aquesta temporada ha estat cedit per l’Olot al Figueres –10 partits disputats i 496 minuts acumulats– va destacar com a juvenil a la DAMM, club de procedència quan va arribar a la Garrotxa l’estiu del 2018. En el seu primer any com a olotí i, tot i la competència ferotge en el mig del camp, l’osonenc va poder participar en nou enfrontaments a segona B acumulant 269 minuts de joc.

Jove i encara sub-23, Pujadas era una aposta del club, però tot i això l’ha alliberat per tal que aquest iniciï la nova aventura per terres aragoneses, en un filial d’un club en línia ascendent i consolidat en el futbol professional.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)