3a divisió FEF

Sergio Álvarez deixa el Peralada i fitxa per l’Igualada

3a divisió. El davanter veneçolà va arribar al club el passat novembre procedent de la Unió

Sergio Álvarez continuarà competint en el grup cinquè de tercera però després de dos cursos consecutius militant en equips de l’Alt Empordà, aquesta campanya ho farà a les files de l’Igualada. El davanter veneçolà va jugar des del novembre fins que la pandèmia de la Covid-19 va aturar la competició, a principis de març, amb el Peralada. En el conjunt xampanyer, Sergio Álvarez va fer dues dianes, va participar en nou enfrontaments i va acumular281 minuts. L’atacant, que va arribar a Peralada amb la temporada en dansa, havia militat amb anterioritat al Figueres. En el curs 2018/19, l’ariet va fer tres gols en 29 partits de lliga i 1.710 minuts, mentre que just abans de recalar al Peralada, va jugar 226 minuts en cinc partits entre el setembre i l’octubre.

Sergio Álvarez va iniciar la seva aventura per Europa a les files del Farners a la primera catalana el curs 2015/16. La campanya posterior, el davanter va defensar els colors de l’Olot, convertint-se en una peça important en l’ascens dels garrotxins al bronze –36 partits, 2.366 minuts i 14 dianes.

El bon any a la Garrotxa va portar al veneçolà a enfilar rumb a Itàlia, una aventura que no va li va acabar d’anar bé, i en l’actualitat continua buscant la millor versió de sí mateix. La baixa de Sergio Álvarez no serà l’última de la plantilla del curs 2019/20 i s’afegeix a les ja oficials de Pol Gómez, Marc Medina i Jorge Torres, tots ells fitxats pel Figueres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)