Territorial

El somni del petit ‘Coquito’

Futbol base. Format al Global Palamós, el Gironès-Sàbat i el Girona, el palamosí Álvaro Rodríguez, fill de l’exjugador del Palamós ‘Coquito’ Rodríguez jugarà el curs 2020/21 al Madrid

El davanter cadet del Girona Álvaro Daniel Rodríguez Muñoz acaba de fitxar pel Madrid i jugarà la propera temporada amb el Juvenil C del club blanc com així ho ha fet oficial avui mateix el propi Girona. Álvaro Daniel Rodríguez apunta bones maneres i, amb els anys, podria imitar o superar el currículum futbolístic del seu pare el davanter uruguaià ‘Coquito’ Rodríguez que va guanyar amb Peñarol de Montevideo una Copa Intercontinental amb només setze anys. L’any 1989 Coquito va fitxar pel Palamós, llavors a segona A, de la mà de Josep Maria Minguella, que el va portar al club procedent del Rapid de Viena.

Fruit d’una relació amb una palamosina va néixer al cap d’uns anys (el 2004) Álvaro Rodríguez. El nou jugador del Real Madrid és va formar al Global Palamós, on va ser entrenat pel seu pare, i va fitxar pel Gironès-Sàbat en categoria aleví equip amb el qual va ser campió provincial, el pas previ a defensar la samarreta blanc-i-vermella del Girona en les categories infantil i cadet –aquest curs va fer nou dianes amb els gironins a la divisió d’honor cadet.

Álvaro Rodríguez, ara juvenil de primer any, sempre s’ha caracteritzat per la seva facilitat golejadora i per ser un extrem esquerre molt hàbil i ràpid. També pot jugar de davanter centre donada la seva alçada actual (1’92 cm). El jugador palamosí començarà una nova i il·lusionant etapa al club madrileny.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)