Girona

“Hem de millorar i aprendre del què ens va passar a Lugo”

Girona. El central Ignasi Miquel parla del moment de l’equip al qual veu "bé i amb ganes"

Ignasi Miquel, un dels futbolistes del Girona que millor moment personal travessa, ha passat revista avui als mitjans oficials del club gironí. És la primera veu del vestidor, a banda de la de l’entrenador Francisco, que es pronuncia des de l’empat de diumenge al feu del Lugo.

Com està l’equip després de l’empat a l’Anxo Carro

L’equip està bé. Està amb ganes. Sí que és veritat que era un resultat que el teníem de cara, que l’estavem tocant amb els dits i que et marquin a l’última jugada fa mal. La gent estava fotuda, però som conscients que seguim sense perdre, competint i divendres tornem a tenir un altre partit molt important per assegurar la plaça de play-off.

El gol al minut 96

Venim de dos partits aquí a casa contra Saragossa i Almeria que anem guanyant i gestionem molt bé els temps, sabem en tot moment com estar, com defensar i contra Lugo doncs son aquestes... deixes una jugada que ells tiren la pilota amunt, la segona jugada no la guanyem i sí és veritat que llavors ell fa un gran gol però som coses que hem de millorar. La sort és que seguim puntuant però son aspectes del futbol que has de saber controlar tot moment i n’hem d’aprendre.

Divendres, el Cadis que ja ha ascendit

Jo ho veig mol complicat. És veritat que ells ja han pujat, que vindran molt feliços, però també sense cap tipus de pressió i aquests son els equips més perillosos. No tindran por a perdre perquè ja han aconseguit l’objectiu. Haurem d’estar més centrats que mai perquè el partit és més complicat del què sembla sobre el paper. És un equip que ha competit molt bé durant tot l’any i haurem de demostrar que els que necessitem guanyar som nosaltres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)