2a divisió FEF

Carles Puig serà xampanyer una temporada més

3a divisió. El Peralada tanca la renovació del lateral dret sub-23, que continuarà aportant solidesa defensiva i projecció a l’atac, i ja compta amb 14 jugadors pel curs que ve

El Peralada continua avançant en la confecció de la plantilla de la temporada que ve, tot i que encara té força feina pendent, i aquest migdia ha anunciat la renovació del lateral dret Carles Puig. El bescanoní, de 22 anys, continuarà una temporada més al club xampanyer després d’arribar-hi l’estiu passat procedent del Girona C.

Tancar la seva renovació era una de les feines principals en les que estava ocupada la direcció esportiva del club, i és que el lateral encara ocupa fitxa de sub-23 i és una assegurança de vida a la banda dreta pel que aporta tan en l’aspecte defensiu com en l’ofensiu. De fet, ha estat una peça clau aquest últim curs, disputant 22 dels 25 partits possibles i sent titular en 19 d’ells, convertint-se en un dels jugadors més utilitzats pel tècnic Albert Carbó. I és que el bescanoní només va perdre protagonisme en el tram final de temporada, perquè en la primera volta no es va perdre ni un sol minut. Tot i la seva joventut Carles Puig coneix perfectament la categoria, i és que ja havia estat dos cursos al Figueres i acumula 67 partits a 3a divisió, en els que ha marcat 3 gols.

Amb la seva renovació el Peralada ja compta amb 14 jugadors per la temporada que ve, i és que se suma a les renovacions de Sergi Romero, Arnau Ortiz, Ritxi Mercader, Bertmoeu, Aroca, Èric Vilanova, Josi, Asparó, Amoedo i Pimentel; a més dels fitxatges de Roger Cunill (Vic) i Adrià Casanovas i Cristian del Pozo, arribats procedents del Banyoles.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)