Girona

Quique Cárcel: “Seria important tenir unes dates més exactes”

Girona. El director esportiu parla després de l’ajornament del play-off

Després de l’ajornament del play-off en què el Girona es jugarà la temporada, el director esportiu del club blanc-i-vermell, Quique Cárcel, ha donat les seves impressions als mitjans oficials de l’entitat.

L’ajornament del Girona-Almeria

Ens agradaria jugar el més abans possible, però entenem que després del què ha passat, la lliga ha hagut de prendre unes decisions, que no son fàcils, i que provoquen la suspensió del partit. El que sí que voldríem és saber abans possible quan es podrà jugar aquest partit. A nivell d’equip, de jugadors i cos tècnic és important saber quan es jugarà per poder planificar bé aquest play-off i poder-lo competir al màxim nivell.

La decisió

Trobo normal que les dues eliminatòries es juguin a la vegada perquè hi podria haver un avantatge a nivell competitiu pel primer que jugués. És normal jugar les dues eliminatòries a la vegada i després jugar la final amb els mateixos temps de descans.

El moment de la plantilla

La situació és que no saps què fer. No saps si donar descans als jugadors, si no donar descans. Lògicament no sabem per quants dies serà l’ajornament. Seria important que la lliga i la federació donessin unes dates més exactes per poder planificar la setmana. Crec que serà difícil que el mister i el cos tècnic puguin treballar bé, però tots els clubs estan igual. És una situació molt difícil de gestionar, venim d’un any molt complicat, amb el covid, amb molt de temps aturats i ara ens tornem a trobar amb aquesta situació. No és fàcil per ningú però entenem que és una situació excepcional.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)