Girona

El Girona cobrarà d’entrada la meitat dels abonaments de la temporada que ve

2a divisió A. El club mantindrà els preus de l’última temporada a segona A o a primera, en funció de si puja

Sense saber encara ni en quina categoria jugarà, quan podrà començar a rebre públic a Montilivi ni quants seients es podran ocupar, el Girona ha presentat la campanya d’abonaments de la temporada 2020/21. El club, amb la previsió que es començarà el curs vinent a porta tancada o com a mínim amb l’aforament limitat, cobrarà inicialment una quota del 50% del preu de l’abonament. Si durant la temporada s’amplia el límit de l’aforament i els abonats poden accedir a més de la meitat dels partits, el club farà un segon cobrament.I si no s’arriba ni a la meitat, el club compensarà els abonats.

Pendent de si pujarà o no, el Girona ha decidit fixar els mateixos preus de l’última temporada a primera divisió (si hi ha ascens) i d’aquesta última a segona A (si l’equip continua a la categoria de plata).

Agrupaments d’abonats

Durant el període d’aforament limitat, els abonats no es podran asseure al seu seient habitual, però se’ls ubicarà en el mateix sector. El club ofereix la possibilitat de fer agrupacions, a través de l’àrea de socis. En funció del percentatge de públic que s’accepti, els abonats podran assistir a més o menys partits. El club dissenyarà un procediment per fer una distribució tan equitativa com sigui possible entre els abonats. Encara no té definits els criteris, pendent també de si LaLiga marca un protocol. I quan l’aforament torni al 100% de capacitat, tots els abonats recuperaran el seu seient habitual.

El Girona preveu fer el gir del rebut –tots tenen domiciliació bancària– de la quota inicial durant el mes d’agost, cinc dies després de l’últim partit de l’equip de Francisco, per tenir definida la categoria en què competirà. Les agrupacions de seients es podran demanar a partir del 17 d’agost, i a partir del 28 d’agost hi haurà l’assignació de seients. A partir del 17 d’agost, i en funció de la resposta dels abonats, s’obrirà el període de noves altes entre els socis que estiguin en llista d’espera. Respecte a les compensacions pels partits de la temporada actual que s’han jugat a porta tancada, els abonats tenen temps fins al 2 d’agost per demanar-les

El descompte

Els abonats del Girona d’aquesta temporada tenen un descompte del preu total de l’abonament d’aquest curs si l’equip puja i han complert els requisits d’assistència. Si això passa, en el primer cobrament del 50% de la quota del curs 2020/21, s’aplicarà el 50% de descompte.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)