Girona

D’entrada, mitja quota d’abonament

El curs que ve. El club començarà cobrant la meitat del preu i passarà comptes després amb els abonats. Manté els últims preus de primera o segona A, en funció de si puja

El Girona, amb la previsió que començarà el curs vinent a porta tancada o com a mínim amb l’aforament limitat, cobrarà inicialment una quota del 50% del preu de l’abonament. Si els abonats poden accedir a més de la meitat dels partits, el club farà un segon cobrament. I si no s’arriba ni a la meitat, els compensarà. És el fet més destacat de la campanya d’abonaments, presentada en un context d’interrogants. Pendent de si pujarà, el Girona ha fixat els mateixos preus de l’última temporada a primera (si hi ha ascens) i d’aquesta última a segona (si continua a plata). Si puja, no preveu de moment tornar a instal·lar graderies retràctils als gols.

Agrupaments d’abonats

Durant el període d’aforament limitat, els abonats no es podran asseure al seu seient habitual, però se’ls situarà en el mateix sector. El club ofereix la possibilitat de fer agrupacions, a través de l’àrea de socis, i dissenyarà un procediment per fer una distribució tan equitativa com sigui possible entre els abonats. Encara no té definits els criteris, pendent de si LaLiga marca un protocol. Quan l’aforament torni al 100%, els abonats recuperaran el seu seient habitual.

El Girona preveu fer el gir del rebut –tots tenen domiciliació bancària– de la quota inicial cinc dies després de l’últim partit de l’equip de Francisco, per tenir definida la categoria en què competirà. A partir del 17 d’agost, i en funció de la resposta dels abonats, s’obrirà el període de noves altes entre els socis en llista d’espera.

Els abonats tenen un descompte del preu total de l’abonament d’aquest curs si l’equip puja i han complert els requisits d’assistència. Si això passa, en el primer cobrament del 50% de la quota 2020/21, s’aplicarà el 50% de descompte.

FINS AL 2 D’AGOST
Termini per a la compensació pels partits a porta tancada (2019/20)
DURANT L’AGOST
El club girarà el rebut de la quota inicial. Ho farà cinc dies després de l’últim partit, que definirà en quina categoria jugarà
DEL 17 AL 27 D’AGOST
Període per demanar agrupacions en l’assignació de seients durant la limitació d’aforament
A PARTIR DEL 28 D’AGOST
S’anunciarà el procediment per a l’assignació dels seients durant la limitació d’aforament
DES DEL 21 DE JULIOL
Els que no són abonats i aspiren a fer-se’n s’han d’inscriure a la llista d’espera. A partir del 10 d’agost, s’alliberaran els seients d’abonats que no hagin renovat, que s’oferiran als futurs nous abonats a partir del 17 d’agost
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)