2a divisió A

El Fuenlabrada continua acumulant positius: 16 en total

2a divisió A. Els madrilenys han confirmat que les proves realitzades per la Xunta aquest matí confirmen 12 casos en total entre l’expedició confinada a la Corunya

El Fuenlabrada ha emès un nou comunicat en el qual informa que s’afegeixen dos positius més als cinc anunciats aquesta tarda pels propis madrilenys. Les proves realitzades per la Xunta a l’expedició confinada a l’hotel de la Corunya sumen ja dotze casos, que se sumen als quatre membres del club que ja no van viatjar dilluns a terres gallegues i que van donar positiu.

Fins ara, hi havia confirmats sis positius d’entre els que van viatjar fins a la Corunya. Tant LaLiga com la Xunta de Galícia van encarregar proves noves a l’expedició, un cop ajornat el partit de l’última jornada a Riazor. Els jugadors i tècnics del Fuenlabrada tenien l’esperança de poder tornar cap a Madrid, però l’aparició dels quatre nous positius ho dificultarà –en total ja en són deu confinats amb els seus companys a Galícia, un que presenta símptomes i quatre més que es van quedar a Madrid com a mesura de prevenció–. I amb els nous contagis, encara serà més complicat que es pugui jugar el partit pendent entre el Deportivo i el Fuenlabrada, que era la intenció de LaLiga. El conjunt madrileny necessita un punt per prendre el sisè lloc a l’Elx i classificar-se per a les eliminatòries d’ascens.

El nou escenari podria precipitar la decisió de LaLiga envers al matx que s’ha de disputar per tancar la fase regular i iniciar el més aviat possible el play-off d’ascens a primera en el qual hi ha el Girona involucrat i que encara espera data per a la disputa de la seva eliminatòria contra l’Almeria. El Saragossa és l’altre equip que espera saber contra qui s’enfrontarà si l’Elx o el Fuenlabrada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)