2a divisió A

El jutge instructor proposa donar el partit per perdut al Fuenlabrada

2a divisió A. En un informe realitzat, Esteban Díaz, assenyala l’opció de pèrdua del matx als madrilenys al comitè de competició, un fet que confirmaria l’Elx com el sisè classificat i el quart participant del ‘play-off’ d’ascens

Segons l’agència EFE el jutge instructor de la FEF que s’encarrega de dictaminar les conseqüències del brot de coronavirus que va aparèixer fa 10 dies al Fuenlabrada i que va obligar a ajornar l’última jornada del campionat de lliga, ha proposat al comitè de competició donar per perdut el matx que els madrilenys havien de jugar contra el Deportivo per tancar la lliga.

En l’informe, el jutge assenyala que tot apunta que el Fuenlabrada va cometre greus infraccions ja que els propis jugadors no es van adonar del brot fins a quatre hores abans del duel, en una clara ocultació d’informació per part del club.

Esteban Díaz Sánchez apunta que de jugar-se el partit, l’expedientat comptaria amb l’avantatge de saber els resultats dels rivals per accedir al play-off, per tant, no accepta que es disputi el matx a Riazor el proper 2 d’agost com havien demanat els blaus i l’Elx passaria a ser, definitivament, el sisè classificat que s’enfrontaria al Saragossa, el tercer.

Queda per determinar el suposat descens administratiu que podria patir el club madrileny, encara per acabar de decidir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)