Girona

Maffeo i Calavera, fora del grup, agraeixen l’espera

Lesionats. Els laterals encara no treballen amb la resta de companys i són dubte per jugar un ‘play-off’ que, en condicions normals, s’haurien perdut

El Girona continua entrenant-se esperant que el comitè de competició i LaLiga posin fi a aquesta eterna incertesa sobre el play-off. Una espera que clarament va en contra dels interessos de tots els equips per tot el que comporta, però que en l’aspecte esportiu també té algunes connotacions positives. I és que no s’ha d’oblidar que el Girona afrontava la lluita per l’ascens amb les baixes de Pablo Maffeo i Jordi Calavera, dues absències importantíssimes perquè deixen la plantilla sense cap lateral dret pur en el moment decisiu del curs.

De moment els dos lesionats del Girona continuen sense haver-se reincorporat al grup, fet que vol dir que en cas d’haver-se disputat el play-off en condicions normals no haurien pogut jugar ni un sol partit, tenint en compte que demà s’hauria jugat la tornada de la final. Aquesta espera, doncs, els ha servit per guanyar temps al rellotge, però això no vol dir que arribin segur per participar en la primera eliminatòria contra l’Almeria. De fet, la seva presència continua sent una incògnita perquè el club no ha fet públic en cap moment quin és el seu estat i fins quan han d’estar de baixa. En el cas de Maffeo, la lesió es va produir el 7 de juliol al camp de l’Sporting i Francisco va ser l’únic que va valorar el temps de baixa, descartant-lo per les quatre jornades que restaven abans del play-off. Només cinc dies després, qui va caure va ser Calavera, al camp del Lugo, amb una lesió muscular al bíceps femoral de la cama esquerra. El club el va descartar per als dos partits de lliga però l’escenari més optimista feia confiar en el fet que podia arribar a jugar el play-off.

Si finalment Maffeo i Calavera hi poden arribar, el Girona encara haurà tret un aspecte positiu de l’espera, tot i que Francisco està menys angoixat tenint en compte que té altres opcions, com ara la de Ramalho, la més probable, i la de Valery.

INTERROGANT

Des que es van lesionar, el club no ha informat del seu estat i per ara són dubte

TEMPS GUANYAT

El dia que hauria d’haver acabat el ‘play-off’ ni s’haurà jugat el primer partit
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)