Girona

El descompte, compensació preferida dels abonats del Girona

2a divisió A. Un 81% dels abonats ha escollit destinar la compensació pels partits jugats a porta tancada a rebaixar la quota del curs vinent

Un cop tancat el termini que tenien els socis per escollir la compensació pels cinc partits de lliga regular que s’han jugat a porta tancada a Montilivi, el Girona ha fet pública la tria dels afectats. La gran majoria (81%) ha preferit destinar la compensació a un descompte per a l’abonament de la temporada que ve. La segona possibilitat, amb un percentatge molt més baix (15%) és el reintegrament sobre el preu pagat per cada carnet, després de tenir en compte tots els descomptes aplicats. L’alternativa amb una resposta més baixa ha estat destinar els diners a accions socials. Tot i això, el Girona informa que ha recaptat prop de 20.000 euros, entre les compensacions i les xifres aportades per les empreses patrocinadores del club que tenien carnets.

El premi per assistència, per a 3.000

El Girona també ha aclarit que hi ha 3.000 abonats que aspiren a tenir descomptada la quantitat que van pagar pel carnet si el Girona puja a primera divisió. L’ascens era una condició indispensable, però n’hi havia una altra d’assistència –haver assistit a 15 o més partits de lliga a l’estadi– que han complert aproximadament un terç dels abonats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)