Girona

L’Almeria anuncia un altre positiu en la seva plantilla

2a divisió A. Els andalusos han emès un comunicat confirmant que es tracta d’un membre de la plantilla que havia donat negatiu en els tres PCR de la setmana passada. El club ha cancel·lat els entrenaments

L’Almeria ha emès un comunicat en el qual anuncia que un dels seus futbolistes ha donat positiu per coronavirus. Els andalusos han actuat amb celeritat, han cancel·lat els entrenaments i han apartat al jugador, que farà una quarantena en el seu domicili.

El club informa que el jugador havia donat negatiu en els últims tres tests PCR de la setmana passada i que es troba en bon estat de salut.

Aquest és el segon cas de Covid-19 entre la plantilla de l’Almeria, el rival del Girona en la primera eliminatòria del play-off d’ascens fixada pel proper 13 i 16 d’agost. Els blanc-i-vermells realitzaran noves proves PCR a la seva plantilla i s’han posat a disposició de les autoritats sanitàries, el patronat municipal d’esports, el CSD, la FEF i LaLiga per seguir l’evolució de la situació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)