Girona

LaLiga vol tenir els jugadors confinats

Durant 15 dies. Planteja que els equips es concentrin en un hotel durant tot el ‘play-off’ per minimitzar riscos

LaLiga té la intenció de fer concentrar en un hotel les plantilles dels equips que disputen el play-off d’ascens. És una mesura que ja s’havia plantejat durant el confinament, quan s’estudiava el protocol de retorn, i que la patronal va rescatar quan va començar a témer per la disputa de la fase que ha de determinar el tercer ascens a primera. Tot i que els futbolistes s’oposin a les concentracions, qualificades d’“inconstitucionals” per David Aganzo (president de l’AFE), LaLiga ja ha fet saber als clubs implicats la seva voluntat que, ara sí, es concentrin per minimitzar riscos. Els casos positius al Saragossa i a l’Almeria, i els brots en augment en diversos punts de l’Estat, han acabat d’empènyer a la decisió, tot i que s’haurà de veure com es vehicula l’oposició que ha mostrat sempre el sindicat de futbolistes i quin pes tindrà cada actor en el cas.

La idea de LaLiga és que els equips es concentrin a partir de diumenge. Les eliminatòries d’ascens comencen el dijous 13 i s’acaben el diumenge 23, amb la qual cosa els dos equips que arribin a la final haurien d’acumular quinze dies en confinament. Els futbolistes i els tècnics, que ja treballen amb uns protocols de seguretat i prevenció, haurien d’allotjar-se en hotels, sols sense la família, seguint les mesures que ja apliquen quan van a jugar a altres estadis. El Girona es prepara per allotjar-se a l’hotel Camíral del PGA, a prop dels camps de La Vinya on s’entrena. L’hotel haurà d’habilitar zones específiques per a l’equip.

MÉS POLÈMICA

El sindicat de futbolistes s’hi ha oposat sempre, però la patronal ho té clar

SENSE LES FAMÍLIES

El Girona es prepara perquè jugadors i tècnics es quedin a l’hotel Camíral del PGA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)