Girona

Francisco Rodríguez

Entrenador del Girona

“Encara no hem aconseguit res”

Com no podia ser d’una altra manera després d’agafar avantatge en el partit d’anada de l’eliminatòria contra l’Almeria, el tècnic Francisco Rodríguez va aparèixer molt satisfet amb el partit del seu equip en la roda de premsa. “El resultat ens dona molta confiança per seguir creient en el que fem, i és que l’1-0 ni de bon tros ens assegura res de cara al partit de tornada, però sí que ens demostra que estem treballant bé i que som capaços d’aconseguir l’objectiu. No ens han generat pràcticament cap ocasió, i és que defensivament hem fet un partit fantàstic. Els centrals han estat impecables controlant un davanter com Darwin Núñez, que sabíem que era la gran amenaça i l’havíem de vigilar. Però no vull individualitzar perquè tot l’equip ha estat molt i molt bé en l’aspecte defensiu. De fet, hem sabut patir al final de la primera part, que és quan l’Almeria ha fet un pas endavant”, va analitzar el tècnic andalús, que va quedar especialment satisfet amb la jugada del gol: “És una jugada en què incidim molt amb ells tres –Borja, Samu i Stuani– perquè tenen molta capacitat per associar-se. La jugada és perfecta i és de les que costa veure a 2a divisió A, però per això són jugadors que estan en el Girona i ens encanta tenir aquest perfil que ens dona moltes coses, i encara més acompanyats d’Aday, que avui ha estat fantàstic. Esperem que aquest gol els doni confiança a tots perquè necessitem la seva millor versió en aquest play-off que estem afrontant.”

Tot i trobar-se un rival sempre incòmode per molts condicionants que tingués abans del partit, Francisco va quedar també satisfet perquè l’equip va interpretar bé el que s’havia treballat. “Jo vull que l’equip tingui personalitat dins del camp perquè tenim jugadors per jugar així i avui ho hem fet. Sabíem que ens podíem trobar un Almeria amb tres centrals i hem respost de la manera que ho havíem de fer. En la segona part potser sí que els canvis que han fet ens han fet dubtar una mica, però hem reaccionat i hem assegurat aquesta victòria tan important per a nosaltres”, va comentar Francisco.

S’ha de resoldre

La victòria dona a simple vista un punt de favoritisme al Girona de cara a la tornada de les semifinals del play-off d’ascens a primera, però el tècnic andalús no en vol ni sentir a parlar. De fet, durant la roda de premsa a través de videoconferència va dir fins a tres vegades la mateixa frase: “La victòria ens dona confiança però encara no hem aconseguit res.” I és que el camí pel tècnic andalús és continuar amb la imatge que ha transmès l’equip fins ara. “Avui hem estat un equip. Un equip al nivell que demanava el partit d’avui, i és que no hem d’oblidar que ens estem jugant l’ascens i per afrontar aquest play-off ho has de fer així, per tant és el mateix que haurem de fer en el partit de tornada a l’estadi dels Jocs del Mediterrani.

No hi ha cap dubte, doncs, que el Girona ja té la mirada posada al cent per cent en el partit de diumenge i l’andalús ho va remarcar: “És un partit que el Girona espera des de fa molt i som conscients que si fem un partit com avui això ens permetrà passar a la final. Per mi el percentatge per passar l’eliminatòria encara està al 50% perquè serà un partit d’una dificultat extrema i l’haurem de treballar molt bé.”

PRUDENT

“Per passar a la tornada hem de ser tan solvents com ho hem estat avui”

SATISFET

“Vull un equip amb personalitat com s’ha vist avui. El gol ha estat fantàstic”

LA CLAU

“Defensivament l’equip ha fet un treball perfecte i hem concedit molt poc”

EL BLOC

“Avui hem estat un equip. Un equip al nivell que demana aquest «play-off»”

José Gomes: “Ens ha faltat generar més en atac”

Tot i la derrota, el tècnic de l’Almeria José Gomes es va mostrar prou satisfet del partit dels seus, i és que va voler posar èmfasi en els condicionants del partit: “Aquesta setmana hem tingut vuit baixes i això ens ha obligat a plantejar diferent el partit. A més, la situació d’arribar i haver de conèixer ràpid els jugadors per a un partit tan important és estranya.” Més enllà dels justificants de la derrota, el portuguès també va reconèixer que, al seu equip, li va faltar ser més agressiu, sobretot en atac: “He vist un molt bon treball defensiu de l’equip, que era el nostre gran objectiu del partit d’avui, i això ens dona confiança per a la tornada, però hem de ser capaços de generar més en atac, i és que tenim jugadors amb molt potencial a dalt que avui no hem aprofitat gaire. És el que menys m’ha agradat del partit d’avui i haurem de buscar la solució per a la tornada”, va dir el tècnic del conjunt andalús, que ni de bon tros es rendeix: “Hem vingut a guanyar però ens hem emportat un resultat dolent. Ara bé, dels resultats dolents, és dels millors, així que hem d’afrontar amb ganes el partit de tornada i confiar que podem fer-ho.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)