Territorial

Superàvit tot i el virus

FCF. L’assemblea de clubs aprova els comptes de la Federació Catalana de Futbol, que tanca l’exercici amb 285.000 euros de guanys. El pressupost per a l’any vinent és de 27 milions

Els clubs de futbol de Catalunya van aprovar els comptes que va presentar la Federació Catalana de Futbol amb un superàvit de 285.000 euros en l’assemblea general celebrada a Blanes. L’assistència va ser força baixa, amb 298 clubs acreditats, però el president, Joan Soteras, va sortir indemne de l’avaluació dels clubs després dels dubtes que ha despertat la crisi del coronavirus amb diverses entitats i fins i tot plataformes discutint sobretot la resolució dels campionats.

En l’aspecte econòmic, els clubs no només van aprovar els prop de 300.000 euros de guanys en el tancament de l’exercici anterior, sinó que també van aprovar els 27 milions de pressupost per al curs entrant. La federació va anunciar també un pla que inclou 6,8 milions d’euros d’ajudes als clubs i els federats en bonificacions per a la mutualitat i altres quotes. D’altra banda, l’assemblea també va aprovar el nomenament d’un director general, que serà José Miguel Calle. Alguns directius de la mateixa federació, però, no hi van votar a favor.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)