2a divisió FEF

Aprovats tots els punts de l’ordre del dia de la junta general de l’Olot

2a divisió B. Entre els temes a tractar s’ha aprovat el tancament i la gestió de l’exercici 2019/20 o la informació sobre el pressupost aprovat pel consell d’administració de cara la campanya 2020/21

Com és habitual des que l’actual directiva de l’Olot va agafar les regnes del club, la junta general d’accionistes ha estat una bassa d’oli per a Joan Agustí, el màxim mandatari de l’entitat de la Garrotxa. Els accionistes que han assistit a l’acte han aprovat cada un dels punts de l’ordre del dia, entre els quals hi han destacat l’aprovació de la proposta d’aplicació del resultat de l’exercici 2019/20, la gestió de l’òrgan d’administració sobre aquest i la informació sobre el pressupost aprovat pel consell d’administració de cara a la temporada 2020/21.

A més, s’ha aprovat el nomenament de nous membres del consell i s’han modificat alguns dels articles dels estatuts, els quals permetran l’accés al consell a persones que no siguin accionistes.

En la junta, que s’ha celebrat al restaurant La Deu d’Olot, el president Joan Agustí ha enviat un missatge d’unitat i compromís als accionistes i aficionats olotins.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)