Girona

Bounou s’entén amb el Sevilla fins al 2024

A punt. L’acord només està pendent que el club sevillà pagui el traspàs al Girona, valorat en 4 milions d’euros

Yassine Bounou es convertirà en les pròximes hores en jugador del Sevilla, i és que l’acord entre totes les parts ja està tancat i ara el porter marroquí només està en espera que el Sevilla pagui el traspàs al Girona, que s’ha calculat en uns quatre milions d’euros. Era la venda més clara amb què comptaven els gironins, tal com va confessar el mateix Quique Cárcel en la roda de premsa de la setmana passada, i les negociacions han anat per la via ràpida. Després del final de temporada de Bounou, el conjunt andalús, que no va executar l’opció de compra que tenia lligada amb la cessió del curs passat, no ha dubtat ni un segon. Gràcies a aquest moviment el Girona podrà fer créixer una mica més el seu límit salarial, que de totes maneres es reduirà dràsticament respecte del curs passat.

El traspàs suposa que Bounou es desvincularà del Girona després de quatre anys de relació. En el primer curs, el 2016/17, el marroquí va compartir porteria amb René i va assolir l’ascens a primera; en els dos següents va ser el titular en l’elit. El curs passat, però, el Girona va considerar que en podria fer caixa i el va cedir al Sevilla, on ha anat de menys a més i ha acabat sent titular en la lliga i en l’Europa League, competició en què s’ha erigit com un dels herois perquè el Sevilla s’acabi proclamant campió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)