Girona

Marcelo Claure: “Volem tenir un equip sostenible a primera”

Girona. El nou accionista del club aterra amb molta energia a Montilivi. “Tenim capacitat d’inversió, passió i determinació”, assegura l’empresari bolivià

Marcelo Claure, que ha entrat amb força al Girona adquirint un 35% de les accions, aterra a Montilivi amb convicció i energia. En una roda de premsa telemàtica, l’empresari bolivià amb passaport nord-americà ha argumentat la seva entrada al club. “Tot va començar precisament fa un any, en què vam tenir la primera trobada a Girona amb Pere Guardiola i Ferran Soriano”, ha explicat Claure, que va veure la victòria contra el Màlaga. Propietari del Bolívar del seu país i soci de l’Inter Miami de la MLS, Claure està molt satisfet d’entrar al Girona. “Crec que és un club que ho té tot per convertir-se en un gran equip de la lliga espanyola. Tenim aspiracions de tornar a primera, tot i que sabem que això vol temps. Però no només és aquesta l’aspiració, sinó que a mitjà i a llarg termini volem tenir un equip sostenible a primera. Hi ha tots els ingredients per aconseguir-ho”. El magnat bolivià creu que la unió entre els tres principals accionistes promet. “És un grup de guanyadors. Tots tres tenim il·lusió i ambició. Això no és una cosa a curt termini. Vull estar involucrat amb el Girona per molts anys. Vinc a sumar amb grans socis. Volem pujar i no pararem fins a aconseguir-ho. Tenim capacitat d’inversió, passió i determinació”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)