3a divisió FEF

Enzo Sarmiento i Màrius deixen el Figueres

3a divisió. Els davanter i el central no continuaran la temporada que ve a la Unió

El Figueres continua fent els últims moviments a la plantilla per preparar el curs que ve i en les últimes hores ha confirmat dues baixes més. El davanter Enzo Sarmiento i el central Màrius Jiménez no continuaran la temporada que ve a la Unió després de no renovar el contracte que els vinculava, i s’uneixen a la llista de baixes en què ja hi havia Oriol Pujades (Osca B), Joel Arumí (Olot), Marc Gelmà (Granollers), Genís Balaguer (Plasencia), Romans Carrillo (Igualada), Bora Barry (La Nucía) i Pol Blay (Robres).

Pels dos futbolistes era la primera temporada al club i també a 3a divisió, però han viscut capítols molt diferents. A Màrius Jiménez li va costar trobar el seu lloc a l’equip però va acabar disputan 1.010 minuts repartits en 14 partits, en els que va marcar un gol, mentre que Enzo Sarmiento va arribar amb el curs ja començat, al mes de desembre. L’argentí, que va debutar amb bon peu marcant en la victòria a Igualada (3-6), va acabar jugant vuit partits, gairebé sempre sortint des de la banqueta (286 minuts en total), i va tancar el curs amb dues dianes –el segon el va marcar contra el Banyoles (4-0).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)