Girona

El Girona traspassa Bounou al Sevilla per uns quatre milions d’euros

Girona. El porter marroquí ja és oficialment jugador del club andalús un cop tancat l’acord del seu fitxatge, que arriba un any després de la seva cessió i amb una Europa League sota el braç

Yassine Bounou ja no és jugador del Girona, i és que el club de Montilivi i el Sevilla han arribat a un acord pel seu traspàs, que deixarà uns quatre milions d’euros a la caixa dels gironins. La del porter marroquí era la venta més clara que podia fer el Girona, tal i com va reconèixer el mateix Quique Cárcel en la roda de premsa de la setmana passada, i les negociacions han anat per la via ràpida tot i que l’anunci oficial s’ha fet esperar. I és que el Sevilla, que el mes de juny no va executar l’opció de compra que tenia sobre el futbolista després de la cessió del curs passat, havia pres la decisió d’incorporar el porter sí o sí després del gran final de temporada que ha fet, en què s’ha convertit en el porter titular de la lliga i en el gran protagonista de l’Europa League que ha acabat guanyant el conjunt andalús, amb una actuació destacada de Bounou en la final contra l’Inter.

Amb aquest traspàs Bounou es desvincula definitivament del Girona després de quatre temporades. En la primera, la 2016/17, el marroquí va compartir la porteria amb René per acabar assolint l’ascens a primera, mentre que en els dos cursos a l’elit es va guanyar l’etiqueta de titular per davant de Gorka Iraizoz. El curs passat, amb els fitxatges de Juan Carlos i Riesgo, el Girona va entendre que podia fer caixa amb ell, i el va cedir al Sevilla, on ha jugat 17 partits amb un balanç increïble de 14 victòries, 2 empats i només una derrota, en l’última jornada de la fase de grups de l’Europa League.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)