Girona

De Manchester a La Vinya

Quiets. En la pretemporada més estranya, el Girona trenca l’hàbit de l’estada a les instal·lacions del City, on havia treballat els quatre últims estius, i concentrarà l’activitat al PGA

La pretemporada del Girona no tindrà res a veure amb les anteriors. S’hi posa molt tard, i entre el primer entrenament col·lectiu i el primer partit de lliga passaran tot just quinze dies, lluny del mes llarg (cinc setmanes solia ser una bona base) que agraeix un cos tècnic per preparar la competició. Una altra gran diferència en el Girona serà la pèrdua de l’estada a Manchester, que ja s’havia convertit en un clàssic des de l’entrada del City Football Group a l’accionariat del club. El conjunt blanc-i-vermell encadenava quatre estius al Regne Unit, on concentrava el treball a les luxoses instal·lacions del City (la City Football Academy) i ho combinava amb partits amistosos amb diversos clubs anglesos. Hi va començar a anar l’estiu del 2016, en la temporada de l’ascens, i havia repetit experiència cada any. Amb la pandèmia, però, tot s’ha endarrerit i tot ha canviat. I el Girona concentrarà l’activitat a La Vinya, el centre d’entrenament del PGA on treballa des del 2018.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)