Girona

El ‘play-off’, alterable

Per la Covid. LaLiga i la RFEF pacten diverses mesures per si hi ha rebrots que condicionen la competició

Representants de LaLiga i la federació espanyola es van reunir per pactar diverses mesures que adoptaran si rebrots de la pandèmia condicionen la competició a primera i segona A. Les normes s’han de ratificar avui a la comissió gestora de la RFEF i la comissió delegada de LaLiga. Una de les mesures diu que els clubs hauran de comunicar estadis alternatius per si els és impossible jugar al seu. També modifiquen les regles del nombre mínim de jugadors del primer equip en un partit. Sempre que puguin hauran de ser set, però si és per la pandèmia poden arribar a ser cinc. I, si no hi arriben, els clubs podran demanar l’ajornament del partit. De tota manera, només podran ajornar dos partits a segona A (a primera, només un). I a partir de la 34a jornada, cap. Superat aquest límit, si no tenen prou futbolistes aptes per jugar, se’ls donarà el partit per perdut.

A segona A, una altra mesura rellevant és que es preveu un model alternatiu per al play-off d’ascens si el context impedeix seguir l’habitual, de semifinals i final amb anada i tornada. L’alternativa és fer una fase final en una sola seu i a partit únic, tot i que també hi hauria la possibilitat de fer eliminatòries en diferents seus neutrals, també a partit únic.

A SEGONA A

Cada club podrà ajornar dos duels, i cap a partir de la 34a jornada; si no té jugadors, se li donarà per perdut
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)