Girona

Els tests PCR marquen el dia del retorn a l’activitat

A La Vinya. El Girona ha acabat les vacances i tots els jugadors van passar ahir el test abans de continuar avui les revisions amb les proves mèdiques

Ahir al matí va arrencar la temporada 2020/21 del Girona. Amb molta incertesa encara sobre la continuïtat de gairebé tota la plantilla, després de només quinze dies de vacances i a menys de tres setmanes de començar la lliga, tots els jugadors amb contracte van passar ahir per les instal·lacions de La Vinya per sotmetre’s al test PCR. És el primer pas del retorn dels gironins a l’activitat, que serà absolutament diferent del que és habitual, ja que el club no té previst fer cap entrenament de grup fins divendres. Demà, un cop es coneguin els resultats dels tests efectuats avui, els jugadors tornaran a La Vinya per passar les proves mèdiques habituals de cada inici de pretemporada. No serà fins dimecres, doncs, quan els jugadors es vestiran de curt per fer la primera sessió d’entrenament, tot i que aquesta es farà amb exercicis individualitzats per seguir el protocol del retorn a l’activitat.

Si tot va segons el que es preveu, divendres, després de passar un test per segona vegada i confirmar els negatius, el Girona sí que ja podrà començar a preparar el curs amb garanties, i molta pressa, i ja tindrà posada la mirada en el primer amistós de la pretemporada, que jugarà el dimecres 16 de setembre contra el Barça a l’estadi Johan Cruyff.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)