Girona

Pep Lluís Martí recluta Riesgo per al Leganés

Retrobament. El conjunt ‘pepinero’, ara entrenat per l’extècnic del Girona, fitxa l’últim guardià de la porteria blanc-i-vermella

Asier Riesgo s’acomiada definitivament del Girona. El porter, l’últim guardià de la porteria blanc-i-vermella, en la qual va disputar 25 enfrontaments el curs passat, va fitxar ahir pel Leganés. Riesgo, de 36 anys, va signar per una campanya amb el Girona l’estiu passat i, un cop finalitzada aquesta sense ascens ni renovació amb l’entitat gironina, va quedar sense equip.

Ha estat, doncs, Pep Lluís Martí, l’ara entrenador del Leganés, que el va dirigir la temporada passada al conjunt blanc-i-vermell, qui ha convençut el veterà porter d’enrolar-se a l’equip pepinero, recentment descendit de primera. Allà, Riesgo, que ha firmat per un curs, es trobarà amb la competència sota pals del Pichu Cuéllar, de la seva mateixa edat i capità de l’equip.

Mentrestant, el Girona continua quiet en l’apartat d’altes; per a la porteria compta amb Juan Carlos Martín i amb José Aurelio Suárez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)