Girona

Enric Franquesa: “Tinc una il·lusió immensa i predisposició a donar-ho tot”

Girona. El lateral esquerra, el primer fitxatge de l’estiu dels de Montilivi, ha estat presentat oficialment aquest migdia i ha valorat la seva arribada al club

Aquest migdia el Girona ha presentat el primer fitxatge de la temporada 2020/21, Enric Franquesa, que de moment és l’única cara nova de l’equip. Després que el president Delfí Geli i el director esportiu Quique Cárcel donessin la benvinguda al lateral, Franquesa ha analitzat alguns aspectes de la seva incorporació al Girona.

Motivació

“Un dels motius per venir al Girona és que tinc una il·lusió immensa i la predisposició a donar-ho tot. És un orgull per mi jugar en un equip català.”

El projecte

“Encara queda mercat i hem de veure com s’ajusta la plantilla però és un gran club i l’obligació sempre és la de fer una bona temporada i lluitar per objectius ambiciosos. Seria una sort mantenir una bona base però les incorporacions noves hem de donar una empenta”.

Perfil ofensiu

“He tingut la sort de créixer en una de les millors escoles, que és el Barça, i m’agrada l’estil ofensiu, tenir la pilota i arriscar sempre que es pugui. En aquest sentit en un club valent com el Girona podré aportar la meva millor versió”.

El no ascens

“Vaig viure el partit amb la família i amb molta il·lusió, però el club no va tenir la sort que s’esperava. El club s’havia posat en contacte amb mi en un moment d’incertesa i m’havia transmès que l’interés i la confiança en mi eren molt grans, però no hem tingut la sort de trobar-nos a primera.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)