Girona

Jordi Calavera: “Fa temps que sé que volia tornar fos en la categoria que fos”

Girona. El lateral dret ha estat presentat oficialment aquest migdia i ha valorat la seva arribada al club en el que serà el seu segon capítol

Aquest migdia el Girona ha presentat el segon fitxatge de la temporada 2020/21, Jordi Calavera, que viurà el segon capítol al club després de jugar-hi cedit per l’Eibar el curs passat. Després que el president Delfí Geli i el director esportiu Quique Cárcel donessin la benvinguda al lateral, Calavera ha analitzat alguns aspectes de la seva incorporació al Girona.

El retorn

“Durant el curs passat tenia bastant clar que volia tornar perquè m’he sentit estimat i important dins i fora del camp. Sabia que volia quedar-me i vaig comunicar que volia tornar fos en la categoria que fos.”

L’estat de l’equip

“Vam rebre un cop molt dur i ens hem d’aixecar. De fet ja ho estem fent després de dues setmanes per desconnectar i carregar piles. Veig l’equip bé i el tècnic amb moltes ganes i això ens farà seguir el camí per intentar aconseguir l’objectiu.”

Objectiu col·lectiu

L’objectiu com a club i com a ciutat és aspirar al màxim però tots sabem la dificultat que té aquesta lliga. Haurem d’anar partit a partit i tot arribarà, però jo crec que l’objectiu és tornar a primera divisió.”

Un nou rol

“Vinc de jugar menys del que volia però estic content de tornar a aquí. Jo treballaré com sempre intentant guanyar-me minuts i si em toca ho faré, però si no ajudaré des de fora.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)