Girona

Reforços a la vista

En el primer dia d’entrenaments en grup del Girona, les noves incorporacions procedents del Manchester City, Pablo Moreno i Arijanet Muric, van ser la sorpresa

Els jugadors van passar la revisió mèdica aquesta setmana, però l’acord de cessió no està tancat i per això no és oficial

El Manchester City sí que oferirà un cop de mà aquesta temporada al Girona. Almenys dos futbolistes propietat del club citizen reforçaran l’equip gironí, dos jugadors que, de fet, ja estan exercint de blanc-i-vermells. Són Pablo Moreno (atacant) i Arijanet Muric (porter), que, tot i no ser encara oficialment membres del conjunt dirigit per Francisco, ja van estrenar-se ahir sota les ordres del tècnic representant la sorpresa en els primers entrenaments en grup de la pretemporada del Girona.

L’acord de cessió dels dos joves –18 anys Moreno i 21 Muric–, que van passar els tests i la revisió mèdica aquesta setmana, no s’ha anunciat, ja que l’operació no està encara tancada. Tot i això, s’espera que es faci de manera imminent i serà en els pròxims dies quan l’entitat de Montilivi presentarà les flamants incorporacions procedents de la disciplina sky blue. El City, doncs, tornarà a prestar futbolistes al Girona com, fins al curs passat, havia fet cada campanya des de la 2015/16. Moreno i Muric, a més, podrien no ser els únics jugadors aterrats des de Manchester que s’enrolin en el grup blanc-i-vermell, ja que el club gironí no descarta que pugui arribar algun altre cedit més.

No van ser, però, les úniques cares noves ahir respecte a la plantilla de la temporada passada. Enric Franquesa, un dels nous fitxatges, va ser una d’aquestes, i Bernardo Espinosa, retornat després de la seva cessió a l’Espanyol, l’altra. El central colombià, amb contracte fins al 30 de juny del 2021, no formarà part de la plantilla i resta pendent de resoldre el seu futur, que s’entreveu de nou en la primera divisió. Mentrestant, el defensa s’exercitarà com un més a La Vinya del PGA, on ahir l’equip, després d’una setmana de tests, proves físiques i mèdiques i entrenaments individuals, va estrenar-se plegat amb una doble sessió, al matí i a la tarda. Avui, el conjunt orientat per Francisco hi tornarà amb només una sessió matinal, fórmula que repetirà també demà, diumenge.

Borja, a l’òrbita de l’Osca

El conjunt aragonès, campió de la passada edició de segona divisió A i ara a primera, tindria Borja García com un dels seus objectius segons Aragón Deporte. D’acord amb el mitjà, l’Osca s’hauria posat ja d’acord amb el jugador i hauria presentat una oferta al Girona per fitxar-lo.

DOBLE SESSIÓ

Francisco va tornar a dirigir l’equip amb un entrenament al matí i a la tarda
2015/16
Florian Lejeune
Rubén Sobrino
Chidiebere Nwakali
Pablo Maffeo
(mercat d’hivern)
2016/17
Pablo Marí
Pablo Maffeo
(mercat d’hivern)
Angeliño
(mercat d’hivern)
2017/18
Pablo Maffeo
Larry Kayode
Marlos Moreno
Aleix García
Douglas Luiz
2018/19
Aleix García
Patrick Roberts
Douglas Luiz
2020/21
Pablo Moreno
Arijanet Muric

BERNARDO

El central, pendent de resoldre el seu futur, també va exercitar-se

Pablo Moreno; davanter que ataca bé els espais

Pablo Moreno (Granada, 2002), que va passar pel planter del Barça, abans de recalar en el Juventus el 2018, destaca per ser un davanter que ataca molt bé els espais i un molt bon definidor. Polivalent, ja que és capaç d’actuar en qualsevol de les posicions de l’atac, ja sigui en punta, de mitja punta o per banda, va guanyar to muscular en el Juve, en què va entrenar habitualment amb el primer equip sense arribar a debutar. Aquest juny el City va fitxar-lo per 10 milions d’euros després d’arribar a un acord amb l’entitat bianconera. La promesa de 18 anys s’estrenarà en l’àmbit professional en el Girona.

Aro Muric; un gegant de 198 centímetres sota pals

Aro Muric (Schlieren, Suïssa, 1998) és un porter amb experiència en equips professionals tot i la seva joventut, però amb poc rodatge competitiu. I és que el sentinella, un gegant de gairebé 2 metres d’alçada (198 centímetres), ha estat dues temporades en la plantilla del Manchester City i una altra, el curs passat, en la del Nottingham Forest (Championship, la segona divisió anglesa), jugant més aviat poc. Amb els sky blue va acumular cinc partits de copa (18/19) i amb els red (19/20), quatre de lliga i un de copa. Muric, de 21 anys, és internacional amb Kosova i, aquí sí, el seu porter titular.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)