Sabadell

Guruzeta es llueix

Sabadell. Victòria arlequinada en el darrer test de pretemporada abans de l’inici de lliga amb dos gols del davanter basc

SABADELL 3 ANDORRA 1

SABADELL:Mackay, Josu, Aleix Coch, Jaime, Adri Cuevas, Edgar, Néstor, Víctor, Grego, Undabarrena i Astrals.També van jugar:Cuevas, Rubio, Hernández, Guruzeta, Pena, Cornud, Ángel, Olmo i Riad.ANDORRA:Bañuz, Herrera, Marchan, Goujon, Riverola, Ballarín, Serrano, Loureiro, Bover, Pastor i Aguado.També van jugar:Izan, Ratti, Gaffoor, Feher, Vilà, Martín, Lledó, Pau, Carlos i Casadesús.GOLS:1-0 (13’) Víctor Garcia. 1-1 (45’) Goujon. 2-1 (85’) Guruzeta. 3-1 (88’) Guruzeta.LLOC:Al CAR de Sant Cugat a porta tancada.

El Sabadell ha tancat amb les millors sensacions possibles la pretemporada del seu retorn a segona divisió. El conjunt arlequinat va guanyar el darrer partit de la preparació contra l’Andorra, un equip que va perdre en el primer test amb el protagonisme del seu flamant davanter, Gorka Guruzeta, que va ser l’autor de dues de les tres dianes.

Els arlequinats, que iniciaran la lliga després de registrar un balanç de dues victòries (les dues últimes) i dues derrotes, van començar molt bé l’enfrontament gràcies a la diana de Víctor Garcia després de pressionar la defensa. El tricolor Goujon va empatar vora el descans però en el segon temps la irrupció de Guruzeta, que va marcar dues dianes en tres minuts, va decantar el joc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)