2a divisió FEF

Sensacions retrobades més de mig any després

2a divisió B. L’Olot continua amb la seva pretemporada després d’empatar en el primer test amistós contra el Peralada (1-1) i amb el torneig de l’Estany de demà a l’horitzó

L’Olot continua amb la seva posada a punt per afrontar de la millor manera la que ha de ser la primera fase de la competició de segona B. Amb la data prevista per a l’inici de la lliga el cap de setmana del 17 i 18 d’octubre, els de la Garrotxa tenen encara poc més d’un mes per continuar engreixant la màquina i provar diversos aspectes tàctics al gust de l’entrenador. Els olotins van empatar a un gol contra el Peralada en el primer amistós disputat per la diada de Catalunya a les instal·lacions que Royalverd té a la Vall d’en Bas. Les sensacions en general van ser positives, si bé Moha va acabar expulsat en una acció massa agressiva al final de la primera meitat i un dels nous fitxatges, el davanter d’Elda Juan Delgado, va errar una pena màxima en l’equador del segon acte.

“Aprofitem la pretemporada per treballar diferents sistemes, hi haurà contextos especials i equips que ens faran variar l’esquema durant o abans dels enfrontaments. Ara estem per aprendre i equivocar-nos”, comentava el tècnic de l’Olot, Raúl Garrido, que precisament contra el Peralada va fer jugar als seus futbolistes en línia de quatre defenses els 90 minuts.

Pel valencià la millor notícia en el matx contra el Peralada van ser els retrobament amb les sensacions de gaudir de nou del futbol: “El més important és que hem tornat a fer el que ens agrada, la nostra passió. Tornar a competir i sentir-nos futbolistes. Estic content perquè la predisposició és boníssima, estem molt mentalitzats. És un bon entrenament per començar”, sentenciava un Garrido ansiós i neguitós per conèixer la confirmació per part dels ens responsables de l’inici i el format de la competició de segona B pel curs 2020/21.

Els olotins continuaran treballant aquesta setmana diferents aspectes tàctics i físics en diverses sessions d’entrenament amb una aturada en el doble compromís que tindran al torneig de l’Estany que comença demà a Banyoles. Els olotins s’enfrontaran en una de les semifinals als amfitrions (a les 21:30 h) i depenent del resultat, dimecres en la final pel títol o en la final de consolació contra el Llagostera o el Figueres.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)