Girona

Oficial: Yan Couto, el tercer cedit del City

Anunci. Des de fa dies a Girona, el club blanc-i-vermell anuncia per fil’arribada del jove lateral brasiler que jugarà a préstec aquesta temporada

Des de fa dies a Girona, Yan Couto és ja per fi jugador blanc-i-vermell. Era un secret de domini públic i de fet, avui Francisco a roda de premsa l’ha esmentat com un dels fitxatges abans de l’oficialitat. Finalment doncs el club gironí ha aconseguit desbloquejar els afers burocràtics que impedien l’oficialitat de la incorporació, però un resolts, el lateral de 18 anys es converteix en el tercer citizen que aterra a Montilivi aquesta temporada. El futbolista nascut a Coritiba s’uneix a Pablo Moreno i Arijanet Muric, també cedits pel Manchester City, i jugarà aquesta campanya a préstec. Es desplaçarà a Gijón amb l’equip i demà podria debutar ja al feu de l’Sporting.

Yan Couto és un lateral dret molt talentós, per qui el Manchester City va pagar sis milions d’euros el passat mes de març al Coritiba on tan sols havia disputat dos partits oficials. El seu destacat paper en el mundial sub-17 el passat mes de novembre en què el Brasil va fer-se amb el tron, el va col·locar en l’aparador i va ser l’entitat sky blue qui es va fer finalment amb els seus serveis. El Girona i Francisco tenen entre mans un altre diamant en brut.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)