Girona

Luna es convertirà avui en jugador del Girona

El proper. El lateral esquerre quedarà tancat amb l’arribada del futbolista balear, que fitxarà com a agent lliure després de rescindir amb el Llevant

Tot i els reforços demanats per Francisco, que aspira a tenir entre mans una plantilla competitiva per poder afrontar la temporada i que el temps apressa, amb el tancament de mercat d’aquí a quatre dies, el Girona no va efectuar ahir cap moviment. S’esperava que l’entitat blanc-i-vermella anunciés Antonio Luna, però jugador i club no van acabar de tancar un acord, que s’ha de resoldre durant el dia d’avui.

Amb Luna, que aterra lliure després de rescindir amb el Llevant, el Girona completa el lateral esquerre, en què ara només hi havia Enric Franquesa, després dels adeus de Johan Mojica (Atalanta) i Brian Oliván (Mallorca). El jugador balear, de 29 anys, va jugar al Rayo Vallecano el curs passat i ha militat durant la seva trajectòria al Sevilla, l’Almeria, el Mallorca, l’Aston Villa, l’Eibar i el Llevant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)