Girona

Una incertesa que s’allarga

El capità. A quatre dies del tancament del mercat, el futur d’Àlex Granell no és clar

Paral·lelament a Stuani, un altre nom propi potent de la plantilla del Girona ha viscut una situació complicada durant tot l’estiu. És el capità i jugador amb més partits al club de la plantilla, Àlex Granell. “Jugadors com ara Stuani o Granell són suculents per a equips de primera divisió. Són grandíssims professionals i tenen ganes de quedar-se. Passarà el que sigui millor per a ells i per al club”, indicava abans de viatjar cap a Gijón Francisco Rodríguez. Granell ha rebut diverses propostes, però sempre ha mantingut oberta la possibilitat de continuar a Montilivi. Per marxar, hauria d’arribar una oferta que fos satisfactòria tant per al futbolista com per al club. En plena incertesa, Granell va començar a la banqueta el primer partit, a El Molinón, tot i que Francisco sempre li ha mostrat molta confiança.

Els últims dies de mercat han d’acabar d’aclarir el futur de diversos jugadors de la plantilla en un estiu carregat d’interrogants. Un d’ells és Bernardo Espinosa, amb qui el club madura un acord per allargar-li el contracte a canvi de rebaixar-li el sou.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)