Girona

El protagonista

Arijanet Muric

L’errada clamorosa

Els porters solen ser els primers assenyalats, sobretot quan tenen un mal dia i les seves errades comporten un gol del rival. Si la diana acaba sent la de la derrota del seu equip, la seva actuació sol estar en boca de tothom, i encara més si els companys tampoc han fet un partit prou bo per revertir l’errada del seu porter. Aquesta és la sensació que queda després del partit d’ahir d’Arijanet Muric, molt poc encertat en l’acció que va suposar l’únic gol del Fuenlabrada a Montilivi. Just abans que l’àrbitre xiulés el final de la primera part, una falta a uns 30 metres de l’àrea gironina executada per Iribas es va convertir en el malson del kosovar. El lateral del conjunt madrileny buscava la internada d’un company sense sort i la pilota, massa bombejada, va botar molt davant la sortida de Muric, que fent passes enrere va intentar blocar l’esfèrica. Quan semblava que podia agafar la pilota amb les mans estirades, el porter va topar amb el travesser, que la va fer rebotar just als peus de Diéguez, a punt per rematar i empènyer a gol el regal del jove futbolista del Girona cedit pel City.

Inevitablement, Muric va passar a ser l’assenyalat de la derrota gironina, si bé la seva errada no ha d’amagar el mal partit global que va fer el conjunt dirigit per Francisco. L’internacional per Kosovo va aturar una rematada rival en la primera jornada a El Molinón i una ahir contra el Fuenlabrada (a rematada d’Iban Salvador, en la segona part), un bagatge trist en dos partits en què el Girona ha encaixat tres dianes del rival. Muric, tot i que no ha estat gaire exigit en cap dels dos duels, no ha donat sensació de seguretat ni consistència, si bé les seves condicions i característiques fan presagiar que el jugador nascut a Suïssa amb nacionalitat montenegrina i kosovar ha d’oferir un bon rendiment. Juan Carlos i José Aurelio Suárez esperen des de la barrera la seva oportunitat i ja saben que aquesta arribarà el pròxim partit de lliga a Butarque contra el Leganés. El Girona visitarà terres madrilenyes sense Ramalho, convocat per Angola; Stuani, amb l’Uruguai, ni Muric, que disputarà un dels partits més importants de la història de Kosova, les semifinals de la repesca per classificar-se per l’a Eurocopa 2020 contra Macedònia. En cas de victòria, a la selecció de Muric li quedarà jugar la final contra el vencedor del duel entre Geòrgia i Bielorússia. El futbolista del Girona està ben a prop de fer història amb el seu país; amb el seu nou equip, encara li queda molta feina per fer.

1
parada
2
rebutjos
1
errada que comporta gol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)