Girona

Tots els deures per a l’últim dia

Al límit. El Girona ha de resoldre avui tots els interrogants que l’han envoltat durant setmanes

El Girona ha de viure avui una de les jornades més intenses que es recordin als despatxos. El mercat més estrany es tanca aquesta nit, i el club ha deixat tots els deures per fer. Hi ha algunes operacions encarrilades, però el club no ha anunciat cap més fitxatge des del d’Antonio Luna, l’únic fet entre la primera i la segona derrota. Collat pel límit salarial i condicionat per la incertesa sobre pesos pesants com ara Granell i Stuani, l’àrea esportiva ha deixat a Francisco un equip de circumstàncies en els dos primers partits. I si avui la productivitat no és contundent, el panorama serà fosc.

Francisco vol jugadors fets. Li fan falta com a mínim dos o tres jugadors. Més enllà d’intentar avançar negociacions per jugadors amb recorregut a la lliga, el Girona també està pendent de si el Manchester City és capaç de tancar, amb prou rapidesa per poder activar la cessió a Montilivi, la incorporació del davanter Nahuel Bustos (Talleres Córdoba). L’argentí, de 22 anys, faria el salt a Europa, però no és tendre com Yan Couto o Pablo Moreno.

De sortides, la més probable és la de Joaquín Zeballos, per qui s’ha interessat el Barça B. L’uruguaià, però, podria no ser l’últim que deixa el club en un darrer dia de mercat que promet molta agitació.

PER ENTRAR

Pendent que el City resolgui el fitxatge i la cessió de Nahuel Bustos, en faltaran més

PER SORTIR

La marxa de Zeballos és molt probable, i n’hi ha que mantenen l’interrogant
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)