Girona

Nahuel Bustos, el quart via Manchester City

La incorporació que feia dies que s’estava treballant era la del davanter argentí de 22 anys Nahuel Bustos, però no es va poder concretar fins que faltaven pocs minuts per al tancament del mercat. De fet, l’anunci oficial encara es va fer esperar més del compte, tot i que LaLiga ja hagués confirmat la inscripció del futbolista. L’argentí arriba en qualitat de cedit, però el mètode sembla ser que és bastant rocambolesc. De fet, ni el Girona va especificar en el comunicat de quin club procedeix la cessió, tot i que LaLiga sí que fa constar que arriba cedit del Talleres Córdoba, que era el seu club d’origen i que estava negociant un traspàs amb el Manchester City –es parlava d’un acord de compra del 65% dels drets del futbolista a canvi d¡uns cinc milions d’euros–. Sigui com sigui, el davanter argentí es converteix en el quart reforç de l’estiu que arriba amb l’ajuda del germà gran del City Football Group, després de les cessions de Muric, Pablo Moreno i Yan Couto.

Amb la incorporació de Bustos, el Girona guanya gol, un dels aspectes que més li van faltar el curs passat, i també permetrà que Francisco disposi d’un punta amb un perfil diferent del de Stuani, ja que l’argentí destaca per la seva tècnica. A més, arriba després d’un any en què ha fet un pas endavant en l’aspecte golejador, ja que Bustos va acabar el curs passat amb 9 gols en els vint partits que va disputar de la superlliga argentina. Abans l’argentí només n’havia marcat cinc en el curs anterior, el 2018/19, abans de viure una breu etapa com a cedit i sense gaire èxit al Pachuca.

Bustos també és internacional sub-23 amb l’Argentina, amb la qual s’ha classificat per als Jocs Olímpics de Tòquio, que es disputaran l’estiu que ve.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)