Girona

Granell deixa el Girona per jugar amb el Bolívar

Girona. El futbolista accepta una sortida al club presidit per Marcelo Claure, el nou propietari de l’entitat gironina, i inicia una aventura a l’estranger

Àlex Granell ja no defensarà més els colors blanc-i-vermells del Girona. El capità i un dels emblemes del club de Montilivi fa les maletes per iniciar una aventura a l’estranger, concretament a Bolívia per jugar al Club Bolívar, presidit pel nou propietari del Girona, Marcelo Claure. Tot i que el mercat de fitxatges es va tancar a les dotze de la nit passada, totes les parts van acordar prèviament la sortida de Granell per incorporar-se al conjunt bolivià, el més llorejat del seu país.

El migcampista va arribar al Girona de la mà d’Oriol Alsina l’estiu del 2014 després de baixar a tercera amb el Prat. De seguida, a les ordres de Pablo Machín, el gironí va oferir un rendiment molt bo a la medul·lar fent equip amb Pere Pons i Eloi Amagat. El futbolista va tocar la glòria amb el club que porta al cor el curs 2016/17 aconseguint l’ascens a primera i, posteriorment, jugant dues campanyes a la màxima categoria. L’estiu passat, tot i el descens, el capità va renovar fins el 2022 revisant les condicions contractuals i fent una aposta per retornar el més aviat possible a primera, un objectiu que es va escapar en l’últim minut del partit de la final del play-off contra l’Elx a Montilivi.

Àlex Granell ha acumulat 233 partits amb el Girona comptant la segona A (149), la primera (66), la copa (8) i les tres promocions a la màxima categoria que ha disputat (10), uns números que l’alcen com el futbolista amb més enfrontaments amb la samarreta del Girona competint al futbol professional, superant a Migue (222).

Cor blanc-i-vermell

El capità i referent es va formar a les categories inferiors del conjunt blanc-i-vermell fins que va ser tallat i va començar el seu periple per treure el cap entre els millors. Granell va anar a buscar-se la vida en clubs com el Farners, el Palafrugell, el Banyoles, el Manlleu, fins que amb el Llagostera i l’Olot va fer el salt de qualitat. Després d’una segona etapa al conjunt llagosterenc, el migcampista va fitxar pel Cadis, per acabar al Prat i, finalment, Alsina, llavors director esportiu del Girona i un vell conegut de la seva etapa al Llagostera el va portar de nou a Montilivi.

Ara, amb 32 anys, el jugador s’endinsa en una aventura estrangera que li permetrà veure un altre futbol i conèixer altres cultures.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)