Girona

Àlex Granell: “Marxo com volia del club que més estimo”

L’adeu. El ja excapità del Girona s’acomiada en una roda de premsa damunt la gespa de Montilivi carregada d’emoció, sense retrets i amb to d’homenatge pels anys viscuts al club

Àlex Granell s’ha acomiadat oficialment de l’afició del Girona mitjançant una roda de premsa emocionant i plena de bons i mals records. El ja excapità del club blanc-i-vermell no ha tingut cap retret per a l’entitat a la qual defensa i defensarà sempre encara que estigui a molts quilòmetres de distància. El gironí ha pogut trepitjar la gespa de Montilivi en un acte amb to d’homenatge per part del club envers a un dels puntals de l’equip a dins i fora del camp.

Agraïments

“Si hagués pogut triat un comiat hagués estat així. Han estat 23 temporades com a blanc-i-vermell, setze al futbol base i set com a jugador del primer equip. Els anys que més malament ho he passat van ser els que no vaig poder vestir aquesta samarreta. Moltes gràcies als meus familiars per ser-hi en els bons i, sobretot, els mals moments”, ha dit el futbolista gironí, que no ha oblidat exentrenador, cos tècnic actual i jugadors a l’hora d’agrair.

Orgull gironí

“Marxo bé del Girona. Sempre desitjava acabar bé, el Girona és el meu club i l’amor que sento per aquest club és irracional. Li desitjo tot el bé i celebraré cada victòria des de la llunyania. Tan de bo els nostres camins es tornin a trobar i, sinó, estaré a la tribuna del camp”, ha comentat Granell.

La nova aventura

“Si hagués volgut, hagués pogut continuar al Girona però engego una nova etapa i hi vaig amb il·lusió. Em sento preparat per ajudar al nou club i agraeixo l’aposta de Marcelo Claure per mi, com a jugador i com a persona”, ha explicat el protagonista de l’acte.

Marxa tranquil

El Girona té el millor entrenador que pot tenir i una gran plantilla, està protegit. Un ha de ser prou honest com marxar bé dels llocs i fer-ho en pau. Així com quan vam baixar volia continuar, ara tocava un canvi i m’ho han respectat”, ha comentat Granell, que ha afegit: “Després del partit de l’Elx vaig sentir que era el moment d’emprendre un nou camí. Les emocions de l’últim dia van ser massa fortes”.

Stuani

“L’admiro més del que es pensa. Sempre ha estat humil, ha tingut l’actitud ideal i no m’atreveixo a demanar-li res. Que segueixi defensant el club així de bé i espero que continuï molt més anys al Girona. El vestidor està trist perquè hi ha companys que em trobaran a faltar”.

Perquè Bolívia?

“Surto de la meva zona de confort i el meu entorn. Vaig a descobrir una nova cultura i segur que em farà millor persona. Vull ajudar al Bolívar ha fer coses importants a Sud-amèrica i em sento preparat per agafar galons. Claure em va transmetre uns valors importants i em va seduir també a través d’un projecte esportiu”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)