Girona

Un conflicte econòmic retarda l’arribada de Nahuel Bustos

La lliga regional de Córdoba denega el trànsfer fins que Talleres no pagui un dos per cent de l’operació

Una de les incorporacions del Girona en el darrer dia de mercat, el davanter argentí Nahuel Bustos, encara no ha pogut viatjar cap a Girona i sembla que la seva arribada es farà esperar uns quants dies més. I és que els gironins de moment no han aconseguit el trànsfer del futbolista perquè, tal i com ha avançat la Ser, aquest es troba obstaculitzat per la Lliga Cordobesa de Futbol, una organització regional que depèn de la federació argentina. Per tal d’acceptar el moviment del jugador i que es pugui incorporar al Girona la LCF demana al Talleres de Córdoba, el club d’origen del futbolista, que pagui el dos per cent de totes les operacions que ha realitzat aquest any tal i com està acordat.

El conflicte de moment està enquistat perquè el Talleres entén que no ha de pagar res per aquests moviments, i a més s’hi suma la complexitat de l’operació que s’ha realitzat amb Nahuel Bustos perquè es barreja la cessió que ha obtingut el Girona directament de Talleres i el traspàs que suposadament ha pagat per ell el Manchester City. Tot això ha provocat que, de moment, des de Montilivi es resignin a veure com el Talleres resol aquesta situació per poder incorporar el futbolista com abans millor.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.