Girona

Mamadou Sylla reforça l’atac del Girona

L’atacant de 26 anys arriba lliure i firma per dues temporades

El Girona ha anunciat avui a primera hora de la tarda la incorporació del davanter Mamadou Sylla. El senegalès, de 26 anys, ja havia estat objecte de desig del club gironí fa anys i ara aterra a Montilivi lliure després de desvincular-se del KAA Gant belga, tot i que les seves últimes aventures han estat en qualitat de cedit al Saint-Truiden belga i a l’Orenburg rus, on va acabar el curs passat. L’atacant, que firma per dues temporades, reforçarà la línia ofensiva, i és que tot i haver jugat majoritàriament en la seva carrera de davanter centre també pot jugar a la banda gràcies a la seva velocitat. A més, Mamadou Sylla coneix bé la categoria, i és que ja hi va jugar amb el Racing de Santander la segona volta de la temporada 2014/15 en qualitat de cedit per l’Espanyol –3 gols en 11 partits. El curs següent el senegalès va jugar amb el primer equip de l’Espanyol, arribant a disputar 14 partits a primera en els que va marcar un gol.

Amb aquest fitxatge, que s’ha pogut tancar fora del mercat perquè Sylla estava sense equip, el Girona dona la plantilla per tancada amb 22 jugadors del primer equip, comptant els tres porters, i l’ajuda dels jugadors del filial Ibra Kebé, Pau Victor i Adri Turmo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)