Girona

L’activació de Bustos es demora

Nahuel Bustos, un dels fitxatges del Girona en l’últim dia del mercat, té previst arribar aquest cap de setmana a la ciutat, però està pendent encara de poder ser inscrit de manera ferma a LaLiga i poder competir. Fa falta el transfer internacional, que s’ha demorat per un conflicte obert entre el club d’origen, el Talleres de Córdoba, i la Lliga Cordobesa de Futbol, una organització regional que depèn de la federació argentina (AFA). El Girona entén que és un conflicte intern i té la convicció que l’AFA no aturarà el transfer indispensable perquè Nahuel pugui començar a competir amb el conjunt que prepara Francisco. De moment, però, ha d’esperar esdeveniments.

El conflicte entre el Talleres de Córdoba i la lliga cordobesa, avançat per la Ser, ve de lluny i afecta altres jugadors. Amb l’anunci del moviment del Talleres cap a Girona, la federació local ha aprofitat per reactivar la reclamació. La federació pretén cobrar un 2% de cada traspàs d’un club del seu àmbit, i ho reclama al Talleres per diversos futbolistes, vinculats a totes les operacions que ha fet el club aquest any. El conflicte de moment està encallat perquè el Talleres entén que no ha de pagar res per aquests moviments, i a més s’hi suma la complexitat de l’operació que s’ha fet amb Nahuel Bustos perquè es barreja la cessió que ha obtingut el Girona directament del Talleres i el traspàs que suposadament hauria pagat –o s’hi hauria compromès– el Manchester City per un davanter de renom i amb ofertes de diversos equips més potents que el Girona.

Posada a punt llarga

Aquesta no és l’única dificultat que tindrà Nahuel Buestos, que no juga des del 9 de març. Això farà que necessiti un període més llarg que la simple adaptació per recuperar el bon to. Això, sempre que se superi l’obstacle de la transferència.

L’OBSTACLE

El Talleres té un conflicte intern amb la federació cordobesa, que li reclama diners

EL GIRONA

Confia que l’AFA no frenarà el ‘transfer’ del davanter, que està a punt d’arribar a Girona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)