Girona

Francisco: “Necessitem una victòria i no podem posar excuses”

El tècnic del Girona ha analitzat el partit de demà a Leganés, que els gironins agrontaran amb nombroses baixes

Sense Stuani, Juanpe, Ramalho, Muric i Nahuel Bustos el Girona afrontarà demà la visita a Leganés (16h), una de les plantilles més potents de la categoria dirigida per l’exgironí Pep Lluís Martí. Amb aquest escenari de dificultats el tècnic Francisco Rodríguez ha valorat l’enfrontament en roda de premsa, i ha assegurat que l’únic objectiu és la victòria.

Necessitat

“Les jornades van passant i necessitem una victòria. Demà és la nostra oportunitat i no se’m passa pel cap no fer-ho. Tenim mltes baixes i jugadors que acaben d’arribar, però no podem posar excuses”.

Els centrals

“Tenim Juanpe lesionat i Ramalho amb la selecció. Es donen tots els condicionants possibles però estic content amb el que tinc. Santi Bueno jugarà perquè està preparat per fer-ho, i és que entrena a un nivell altíssim i ja sap el que és la pressió, que l’ha viscut per exemple amb la selecció sub-20 de l’uruguai. També vindrà Arnau, del juvenil, que ha entrenat molt bé i no em tremolarà el pols si ha de tenir minuts”.

El rival

“Ens enfrontem a un dels millors equips de la categoria que té jugadors de primer nivell. Haurem de fer moltes coses bé per guanyar, com anul·lar les seves peces clau, aprofitar els espais que deixin i treballar com un bloc.”

La valoració del mercat

“Sabia que era un mercat molt difícil perquè els altres equips ens agafaven els jugadors. Hem hagut d’esperar fins l’últim moment però hem tingut quatre reforços que ens venen de meravella i és el perfil de jugadors que volia, així que estic molt content. Ara falta que es posin en forma i això portarà temps, però no ha de ser una excusa”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)