Girona

Francisco Rodríguez

Entrenador del Girona

“Hem de dominar més totes les fases del joc”

Després de dues derrotes sense marcar ni un gol ningú, ni tan sols el tècnic Francisco Rodríguez, amaga que el Girona necessita començar a agafar bones sensacions. “La realitat és que les jornades van passant i nosaltres necessitem puntuar, sobretot guanyar, i demà és la nostra oportunitat. No em passa pel cap no fer-ho, però si passa ho haurem de continuar intentant el pròxim partit. Confio en la plantilla que tenim i sé que demà podem guanyar, fer un bon partit i agafar sensacions d’equip. És veritat que els de dalt van sumant i es veuen lluny, però això acaba de començar i encara han de passar moltes coses”, va comentar l’andalús, conscient que a Butarque es trobaran un dels grans aspirants a assolir l’ascens: “És un dels millors equips de la categoria, amb jugadors de primer nivell, i aquest ha de ser el nostre al·licient. És un rival duríssim i amb tot el respecte intentarem anul·lar les seves peces clau, aprofitar els espais que deixin i sobretot treballar com un bloc. Hi anem sense cap victimisme per competir de tu a tu.”

Lògicament, gran part de l’atenció estava centrada en les baixes que tindrà el Girona avui. “Stuani té molèsties al genoll del partit contra el Fuenlabrada i veurem com evoluciona, mentre que Juanpe estarà setmanes de baixa. A més tenim les seleccions, però no serà cap excusa”, diu Francisco, que haurà d’apostar per Santi Bueno a l’eix de la defensa a causa de les baixes de Juanpe i Ramalho: “Serà titular per descomptat, i és que està totalment preparat. És un jugador que s’entrena a un nivell altíssim i que no ha tingut l’oportunitat de competir gaire tot i treballar molt. Ja sap què és això de jugar amb pressió.”

L’andalús, que confia que el seu equip “domini cada vegada més les diferents fases del joc”, va confessar que l’alineació estarà en dubte fins a l’últim moment, i és que entre els nouvinguts i els problemes físics haurà d’afinar molt en la seva elecció. “Els altres equips tenen més ritme perquè no tenim gaires jugadors que aguantin 90 minuts. Pablo surt d’una lesió i veurem com arriba, els que han arribat al final han fet pocs entrenaments amb nosaltres tot i que s’entrenaven amb els seus equips. Hi donarem voltes fins a l’últim minut”, valora el tècnic.

Content amb el desenllaç del mercat

Ahir va ser la primera vegada que Francisco va atendre els mitjans després del final del mercat, que va deixar quatre sortides i quatre entrades en l’últim moment. “Jo sabia que seria un mercat molt difícil perquè hi havia equips amb més poder que ens agafaven jugadors. Vam esperar opcions fins a l’últim moment i tenim quatre reforços que ens van de meravella. És el perfil de jugadors que volia, per tant estic molt content. Ara falta que es posin en forma i això portarà temps, però no hi ha excusa”, va comentar Francisco, satisfet de moment amb el que té.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)