Mamadou Sylla firma la primera victòria (0-1)

Un gol del davanter dona un triomf de prestigi al Girona al camp del Leganés

El Girona ha aconseguit els primers tres punts de la temporada amb una victòria de prestigi al camp d’un Leganés que ha fet patir els de Francisco fins el final. El triomf suposa una gran injecció de moral pels gironins, que arribaven al matx molt condicionats però han tret el màxim botí gràcies a un gol del debutant Mamadou Sylla abans del descans.

El duel ha començat amb moltíssima intensitat, i és que els dos equips han intentat imposar el guió que els interessava. D’ocasions tampoc n’hi ha hagut gaires, i la primera clara ha arribat a la porteria del Girona a pilota aturada. Rubén Pardo ha executat la falta amb un xut potent, que ha botat davant Juan Carlos però el porter ha reaccionat bé, tot i que Arnáiz ha tingut una segona opció amb el refús i ha xutat fora. El Girona semblava que estava una mica més còmode sobre el terreny de joc i ha avisat en el 36’ amb un xut de Samu Saiz des de la frontal que ha sortit a prop del pal. En la següent no ha perdonat, i és que després d’una gran pressió de Monchu el debutant Mamadou Sylla ha deixat clavat a Cuéllar amb un xut des de la frontal i ha marcat el 0-1.

El gol era el premi al bon treball que estava fent el Girona però el Leganés ha tingut ocasions per empatar ràpid. Primer abans del descans amb un xut desviat d’Arnáiz i just començar la segona part amb un remat de cap forçat de Juan Muñoz que ha acabat al pal. Tot i aquests ensurts el Girona ha reaccionat bé, i és que el partit s’ha anat calmant i els de Francisco tenien molt controlada la situació, tot i que sí que han fet un pas enrere i s’han dedicat a buscar una oportunitat al contraatac amb Mamadou que servís per resoldre el partit. En l’últim quart d’hora el Girona ha patit més, i és que el Leganés s’ha bolcat a l’atac i ha tingut bones ocasions. Primer Arnáiz, a boca de canó, no ha desviat per ben poc un xut que sortia desviat, després Borja Bastón ha obligat a lluir-se a Juan Carlos i de nou Arnáiz ho ha provat amb un xut enroscat que ha sortit a prop de l’escaire. Per sort pels gironins el marcador no s’ha mogut i tornaran cap a Girona amb tres punts a la butxaca.