Girona

Francisco Rodríguez

Entrenador del Girona

“Hem estat de deu i hem de seguir creixent”

Alliberat. Així es va veure Francisco arribar a la sala de premsa de Butarque després d’aconseguir una victòria que pot ser molt important per fer créixer la moral de l’equip. I és que l’andalús va acabar més que satisfet de la feina que van fer els seus homes. “Hem fet tot el que havia demanat durant la setmana. Hem tingut moltes dificultats per arribar al partit, però els jugadors han demostrat una implicació màxima. A partir d’aquí, hem de seguir creixent amb humilitat i sense deixar de treballar”, va comentar Francisco, a qui sobretot li va agradar la primera part: “Per suposat el que hem vist en la primera part és el que busco en l’equip. L’inici que tenim és dur, però els jugadors ja sabem què els demanem i això és molt important, encara que ens queda trobar el seu millor nivell i arribar a la nostra millor versió. Hem tapat molt bé la seva sortida de pilota i hem competit al màxim. I és que hem d’intentar que tothom se senti orgullós de nosaltres.”

Un dels handicaps que va tenir l’equip va ser l’estat físic d’alguns jugadors. Francisco va reconèixer que això els va pesar en la segona part, quan més va patir l’equip per mantenir l’avantatge. “És el més normal que hagi canviat de la primera a la segona part perquè hi ha jugadors que no estan en el to físic òptim i amb el pas dels minuts hem perdut la força que teníem en la primera part. Dimecres, vam entrenar només 12 jugadors entre els que no havien arribat encara i els que tenien molèsties físiques, així que la preparació del partit ha estat complicada, però tothom ha entès el missatge de crear unió per treure el millor de cadascú”, va comentar el tècnic. Precisament, un dels qui ha tingut problemes durant la setmana ha estat Gumbau, que va acabar el partit tocat. “Es va incorporar dijous als entrenaments després de rebre un cop al cap i ha fet un gran esforç. Només ha patit el desgast del partit i per això l’hem canviat, però no ha de ser res més.”

Un dels elements que segur que més va agradar al tècnic va ser comprovar el rendiment que van oferir jugadors poc habituals com ara Santi Bueno i Juan Carlos, i també el dels nouvinguts Mamadou i Cristóforo, però l’andalús no va entrar en detalls: “M’agrada valorar el conjunt, i avui tots els que han viatjat han estat de deu.”

SATISFET

“Hem fet el que havia demanat. No ha estat una setmana fàcil, però la implicació és màxima”

EL DESGAST

“El canvi de la primera a la segona part és normal perquè no estem en el to físic òptim”

Pep Lluís Martí: “Un error ens ha costat car”

L’exentrenador del Girona, ara al Leganés, no va acabar content amb el que va veure sobre el terreny de joc, tot i que va assumir gran part de la responsabilitat de la derrota. “Un error ens ha costat el partit, però el gol és culpa meva perquè soc jo qui obligo a sortir jugant des del darrere. Potser és el moment per analitzar si hem de tenir tants homes ofensius o posar més gent al mig del camp per tenir més seguretat”, va comentar el balear, que, de totes maneres, creu que el resultat va ser injust: “No hem tingut equilibri en les segones jugades, però hem tingut ocasions de sobres per treure un resultat millor; però no hem tingut encert.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)