Girona

El Girona posa en escena Sisa, la seva nova mascota

Estrena. El club presenta la forma i el nom, diminutiu de Narcisa, per a la mosca guanyadora del concurs engegat a les xarxes durant el confinament de la primavera passada

El Girona ha mostrat per primera vegada en públic la seva nova mascota. Sisa, la mosca escollida pels aficionats arrel d’una votació engegada per les xarxes socials, serà l’encarregada de l’animació del Girona en els partits i tots aquells actes que es puguin realitzar. El nom escollit, proposat també pels socis del club, correspon al diminutiu de Narcisa, femení del patró de la ciutat de Girona.

La mosca està íntimament lligada a la història de la ciutat de Girona i a la llegenda de Sant Narcís i amb la seva figura queden ben representats els valors de lluita, humilitat i perseverança, característiques pròpies del club. L’insecte va vèncer en la votació a dos altres personatges femenins relacionats a una llegenda de la ciutat, la Lleona i la Cocollona, en un concurs llançat pel club a les xarxes en ple confinament durant la primavera passada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)