Girona

Mamadou Sylla: “En dos, tres partits estaré en la meva millor forma”

Presentat. El davanter, que va brillar en el seu debut, explica que ve d’un curs passat complicat

Després del seu impactant debut diumenge a Butarque, Mamadou Sylla ha estat presentat aquest migdia com a nou futbolista del Girona.

Debut

“El partit va ser el debut somiat per qualsevol jugador. Em vaig sentir bé. El mister em demanava que donés profunditat i em vaig sentir bé.”

Jugar amb Stuani

“Jugar al costat d’un jugador com Stuani seria fantàstic. Estic aquí per ajudar, per aprendre i per estar a disposició quan ho requereixi el mister.”

Actuar a la banda

“He jugat diversos partits a la banda. No tinc cap problema. Dependrà del mister i estic a la seva disposició. On em posi ho intentaré fer de la millor manera. ”

El moment físic

“Físicament em trobo cansat, sobretot després del partit passat. Amb el pas dels partits aniré millorant. Penso que d’aquí dos o tres partits estaré en la meva millor forma física.”

Perquè el Girona?

“Vinc a un equip competitiu, amb un projecte. Si ho penses ets al costat de casa i tot suma. Sobretot el projecte que hi ha Girona és el què em va atraure.”

L’objectiu de l’equip

“L’objectiu és entrenar bé cada dia fins diumenge i preparar el partit de la millor manera i guanyar-lo. I així cada setmana i després ja es veurà on estem. Aquest ha de ser l’objectiu.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)